Bevestigings-
middelen

Direct kunnen monteren?

Onze panelen en roosters moeten natuurlijk op de correcte manier bevestigd worden. Hoe kan dat beter dan jou ook te voorzien van de juiste bevestigingsmiddelen of klemmen per paneeltype? Of het nu gaat om horizontale of verticale toepassingen, wij beschikken over de juiste materialen en fixaties. De meeste bevestigingsmiddelen zijn uit voorraad leverbaar.

Little Coolhaven 6.jpg
Bevestigingsmiddelen

Bekijk hieronder onze verschillende bevestigingsmiddelen:

Bevestigingsklemset

Standaard bevestigingsset voor vloerpanelen en horizontale toepassingen. De onderbeugel en bovenzadel worden geleverd voor uw specifieke paneeloptie. Wordt gebruikt voor zowel geperste als gedruklaste panelen.

Koppelset

Deze set koppelt twee panelen aan elkaar om struikelgevaar tussen de panelen te voorkomen. Ze kunnen ook worden gebruikt om een groot gebied van panelen met elkaar te verbinden om te voorkomen dat ze onafhankelijk van elkaar bewegen. Gebruikt voor zowel geperste als gedruklaste panelen.

Bevestigingklemset met schotel

Dit is een standaard bevestigingsklemenset, maar de bovenste klem is vervangen door een ronde schijfklem met een uitsparing voor de boutkop. De maat is optimaal voor maaswijdte 33x33 geperste panelen.

Ingelast plaatje

Ingelaste platen worden gebruikt wanneer een stevige bevestiging vereist is. Zij kunnen worden gebruikt in verticale en horizontale toepassingen en zijn bijzonder geschikt voor toepassingen met hoge belastingen, zoals voertuigen of windbelasting. Beschikbaar voor zowel geperste als gedruklaste panelen.

U-haakset

De U-haak is een specifieke klem voor de bevestiging van roosters op onderconstructies of balken. Hij maakt gebruik van de standaard topklem en is geschikt voor zowel geperste als gedruklaste panelen.

J-haakset

De J-haak is een specifieke klem voor het bevestigen van panelen in kleine hoeken of als ondersteuning van stalen secties onder het paneel. Hij maakt gebruik van de standaard topklem en is geschikt voor zowel geperste als gedruklaste panelen.

Scharnier

Staco biedt scharnierende panelen, bijvoorbeeld voor inspectieluiken, raamroosters of poorten. Het type scharnier en de details hangen af van uw specifieke ontwerpvereisten.

Inspiring
innovation.

Om duurzaam te blijven, heeft de wereld van nu meer dan ooit behoefte aan innovatie. In sectoren waar veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn, kan dat soms een echte uitdaging zijn. Wij zijn trots als onze oplossingen jou inspireren om bij te dragen aan een mooiere, veiligere, toegankelijkere en duurzamere wereld.

Benieuwd welke bevestigings-methode geschikt is?

Twijfel je over welke bevestigingsmiddelen geschikt zijn voor jouw constructie? Met onze kennis en ervaring kunnen wij jou hierin perfect adviseren. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek met één van onze experts.

Contact & service

Je vraag stellen? Wij staan klaar
om jou te helpen!

Contact & Service