Bouw & Constructie.

Metaal is sterk en flexibel, daarom is het breed inzetbaar in verschillende sectoren. Zo ook in de bouw en constructie. Zoek jij maatoplossingen voor jouw bouwproject? Staco levert projectmatige oplossingen voor alle grondgebonden objecten waaronder gebouwen, maar ook infrastructuur, bruggen en tunnels.

Hoe wij inspireren

Construction.jpeg
Bouw & Constructie

De focus in de bouw & constructie ligt onder andere op de volgende sectoren:

Woningbouw

Bekijk deze sector

Publieke ruimtes

Bekijk deze sector

Voertuigen & Zware belastingen

Bekijk deze sector

Kiezen voor Staco in de bouw.

De bouw is een veeleisende markt. Het draait om maatwerk en flexibiliteit. Door middel van onze uitgebreide kennis, vakmanschap en jarenlange ervaring komen we graag samen tot de juiste oplossing voor jouw uitdaging. Zijn er wijzigingen of veranderingen in het (bouw)traject? Wij als toeleverancier van halffabricaten spelen hier snel op in. Wij zijn flexibel en leveren snel, zodat jouw project in de bouw of constructie geen vertraging oploopt!

Impact creëer je samen!

In vrijwel elk bouwproject komen stalen constructie elementen, roosters en panelen voor; precies die onderdelen waar onze merknaam al decennialang mee geassocieerd wordt. Dit heeft voor ons een breed netwerk, een stabiel fundament en grote technische know-how opgeleverd.

Expertise.

Als internationale organisatie weten we precies wat de mogelijkheden en beperkingen zijn met betrekking tot Wet- en Regelgeving en voorschriften per land. Uitdagende en moeilijke projecten gaan we dan ook niet uit de weg, maar geven ons juist energie. Wij zijn er trots op als we jou met onze oplossingen mogen inspireren.

Ook voor renovatieprojecten en onderhoud.

Bij Staco richten we ons vooral op grote (esthetische) gebouwen, maar ook voor renovatie en regulier onderhoud in functionele gebouwen denken we graag mee. Door de korte lijntjes van onze expert met de productie kunnen we snel reageren en handelen. Dit heeft natuurlijk ook weer een positieve invloed op de levertijden en de dienstverlening.

Ontdek meer

Contact & Service

Je vraag stellen? Wij staan klaar om jou te helpen!

Inspiring
innovation.

Om duurzaam te blijven, heeft de wereld van nu meer dan ooit behoefte aan innovatie. In sectoren waar veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn, kan dat soms een echte uitdaging zijn. Wij zijn trots als onze oplossingen jou inspireren om bij te dragen aan een mooiere, veiligere, toegankelijkere en duurzamere wereld.

knowledge

Productieproces panelen en roosters

Metaal dient als basis voor ons uitgebreide assortiment aan constructiepanelen en roosters. Met twee eigen productielocaties kunnen wij een constante ...

Bekijk dit kennisartikel
knowledge

Materialen van onze panelen

Er zijn verschillende materialen waar wij gebruik van maken om onze panelen en roosters te produceren. Om ervoor te zorgen dat je het juiste materiaal...

Bekijk dit kennisartikel
inspiration

Zonwering

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in zonwering wanneer je kijkt naar de verschillende soorten systemen, materialen en andere elementen. In hout, a...

Bekijk dit kennisartikel