Industrie

Op zoek naar een betrouwbare partner voor een project in de industrie met een in-the-field-attitude? Wij zijn werkzaam voor verschillende sectoren. Zo ook voor de sector industrie, met name voor (industriële) projecten die niet grondgebonden zijn. Denk hierbij aan toepassingen voor bedrijven die grondstoffen produceren en/of industrieel verwerken tot basismaterialen, halffabricaten en samengestelde (consumptie)producten.

Hoe wij inspireren

Industry.jpg
Industrie

De focus in de industrie ligt onder andere op de volgende sectoren:

Industrieel

Bekijk deze sector

Voeding & Farmaceutisch

Bekijk deze sector

Sector Automotive

Automotive

Bekijk deze sector

Kiezen voor Staco
in de industrie

Bij Staco zijn we flexibel, snel en denken we altijd met jou mee. In de industrie worden er veel eisen gesteld binnen een project. Deze veeleisende markt zorgt ervoor dat maatwerk van belang is. Hierin onderscheiden wij ons door onze klantgerichte en brede service. Vanaf het begin van het project werken we nauw samen om de juiste oplossing voor jouw uitdaging te creëren. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de voortgang van het project.

Impact creëer je samen!

In de industrie werken we vaak samen met strategische partners, die allemaal onderdeel zijn van het project. Hierbij staat het aangaan van langdurige relaties en betrouwbare samenwerkingen voor ons voorop. Onze stalen oplossingen, in welke vorm dan ook, zijn meestal onderdeel van een groter verhaal. En wij weten dat je impact alleen samen maakt!

Expertise in industrie

Veel industrie projecten worden voorzien van lucht- en lichtdoorlatende stalen constructie panelen voor zowel horizontale, als verticale toepassingen. Denk hierbij aan elementen voor trappen, vloeren, platforms of afschermingen. Door onze jarenlange ervaring en interne technische know-how, zijn we inmiddels specialist in rooster- en paneeltoepassingen en beschikken we over een ontzettend breed netwerk.

Ook voor renovatieprojecten en onderhoud.

Bij Staco richten we ons vooral op grote (esthetische) gebouwen, maar we denken ook graag mee over renovatie en regulier onderhoud in functionele gebouwen. Door de directe communicatielijnen van onze experts met onze productiefaciliteiten kunnen wij snel reageren en handelen. Het resultaat is een positieve invloed op doorlooptijd en service.

Ontdek meer

Contact & Service

Vragen? Wij staan klaar om te helpen!

Inspiring
innovation.

Om duurzaam te blijven, heeft de wereld van nu meer dan ooit behoefte aan innovatie. In sectoren waar veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn, kan dat soms een echte uitdaging zijn. Wij zijn trots als onze oplossingen jou inspireren om bij te dragen aan een mooiere, veiligere, toegankelijkere en duurzamere wereld.

knowledge

Productieproces panelen en roosters

Metaal dient als basis voor ons uitgebreide assortiment aan constructiepanelen en roosters. Met twee eigen productielocaties kunnen wij een constante ...

Bekijk dit kennisartikel
knowledge

Materialen van onze panelen

Er zijn verschillende materialen waar wij gebruik van maken om onze panelen en roosters te produceren. Om ervoor te zorgen dat je het juiste materiaal...

Bekijk dit kennisartikel
inspiration

Zonwering

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in zonwering wanneer je kijkt naar de verschillende soorten systemen, materialen en andere elementen. In hout, a...

Bekijk dit kennisartikel