Projecten die we samen gecreëerd hebben

Hieronder vindt u een overzicht van onze projecten. Gerangschikt per paneelcategorie, producttoepassing of in welke sector.

Staco-Möbius-Tower-Gratings-2.png
Projecten
Filter projecten:
Zoek een specifiek project:

Möbius

In de zakenwijk aan het Brusselse Noordstation werkten wij mee aan de twee elegante en exclusieve Möbiustorens. Het ontwerp, naar de hand van Assar Architects, kenmerkt zich dankzij een strak en tijdloos design binnen een stedelijke omgeving. Onze sikkelvormige segment roosters fungeren in dit project, dat wij uitvoerden in opdracht van Interbuild NV, als zonwering langs de binnenzijde van de dubbele glazen façade aan de zuidzijde.

Ontdek meer

Museumplein Limburg

Museumplein in Kerkrade brings together three institutions in one building: Continium, Cube and Columbus. From the entrance hall, visitors descend into an underground landscape that links old and new. This design uses Staco Pressed Standard Gratings in the ceilings and in the railings.

Ontdek meer

Pergola Voorhaven Gent

De Voorhaven in Gent is een 19e eeuwse haven met diverse beschermde monumenten. Op de plaats van de voormalige katoenloods 21 werd een grote stalen pergola geplaatst, in de vorm van de voormalige loods. Deze stelt de Gentenaars, maar natuurlijk ook toeristen, in staat om van het prachtige uitzicht over de haven te genieten. Wij integreerden onze gepatenteerde ArtDeck roosters als zwevend loopplatform binnen de grote staalstructuur.

Ontdek meer

Haven van Rønne

De haven van Rønne is de grootste toeristische en commericiële haven op het Deense eiland Bornholm met meer dan 3000 schepen per jaar. Het is een van de grootste cruisehavens in Denemarken en is bestemd voor veerboten die aankomen uit- of vertrekken naar Ystad in Zweden, Køge in Denemarken, Świnoujście in Polen en Sassnitz in Duitsland. Wij zorgden voor een stevige en stabiele basis van de laadbrug met behulp van gelaste roosters.

Ontdek meer

Vondelgym WTC Rotterdam

Om te sporten in een Vondelgym, hoef je sinds oktober 2021 niet meer naar Amsterdam. Dit kan nu ook in de gloednieuwe Vondelgym in Rotterdam. Bij de inrichting van de nieuwe Vondelgym in het WTC-gebouw in Rotterdam hebben we met onze persroosters standaard bij mogen dragen aan het stoere ontwerp. Deze gloednieuwe, stoere versie vestiging in Rotterdam wordt gerund door een echte Rotterdammer, Winston Berwijn, beter bekend als rapper Winne.

Ontdek meer

Brandweerkazerne Almere Poort

De brandweerkazerne had behoefte aan een betere spreiding van de kazernes in Almere om zo de opkomsttijden van de brandweer te verbeteren. Hierdoor kan het brandweerpersoneel straks op tijd in Poort én Almere Stad zijn. In 2019 werd gestart met de eerste voorbereidingen voor de verplaatsing van de kazerne van Almere Stad naar Almere Poort aan de Argonweg. Deze locatie ligt strategisch, direct aan de busbaan, dichtbij de Elementendreef en vlakbij de Hogering en de A6. In totaal is 440m2 aan strekmetaal verwerkt in dit project. Zowel in de wandbekleding, dakopbouw als de poorten.

Ontdek meer

Neem contact op met onze expert

Contact & Service

Parkeergarage Haarlem

Gezien de toename van de parkeervraag door naastgelegen projecten en de verdere ontwikkelingen was er behoefte aan extra parkeergelegenheid. De parkeergarage dient voor gebruikers van de omliggende gebouwen, sportschool en restaurants. Wij mochten de stalen perfo treden leveren, van in totaal 800 m2 stalen roosters type RO en perfo treden AP 3-50MAW gebruikt in het 5 parkeerlagen tellende gebouw. De bouw nam slechts 24 weken in beslag.

Ontdek meer