Project-
management

Professioneel projectmanagement is essentieel om projecten succesvol te kunnen opleveren en onze klanten optimaal tevreden te stellen. Wij zetten graag de extra stap om gezamenlijk te komen tot de beste oplossing voor jouw uitdaging. De implementatie van onze stalen panelen en roosters komt in veel gevallen pas later in het project aan de orde, maar hier moeten al in het voortraject beslissingen over genomen worden.

Project management 2.jpg
Projectmanagement

Impact creëer je samen

Door intensieve samenwerking, korte lijnen met de productie en jarenlange ervaring van onze experts, zijn we erg flexibel ingesteld en zeer vakkundig. We zorgen ervoor dat het project voldoet aan jouw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Jouw project wordt ons project. Heb je een specifieke vraag? Samen komen we tot de juiste oplossing!

Stel je vraag

We are metal!

Op maat gemaakte oplossingen

Wij nemen niet alleen jouw wensen, maar ook de doelstelling en het budget mee in onze op maat gemaakte oplossing!

Nauwe samenwerking

De experts bij Staco beschikken over alle benodigde kennis en hebben korte lijnen met de fabriek, wat ervoor zorgt dat jij op de hoogte gehouden wordt van alle ontwikkelingen.

Kennis en vakmanschap

Onze mensen maken het echte verschil door met hun kennis, vakmanschap en behulpzaamheid een op maat gemaakte oplossing voor jouw uitdaging te vinden.

Jouw project in goede handen

Samenwerking, expertise, kennisdeling en vakmanschap zorgen voor een sterk partnerschap. Vanuit elk oogpunt, architectonisch, commercieel of industrieel, we leggen altijd de focus op jouw project. Op basis van verwachtingen, afwerkingswensen en budget maken wij maatoplossingen.

Ontdek meer

Inspiring innovation

Om duurzaam te blijven, heeft de wereld van nu meer dan ooit behoefte aan innovatie. In sectoren waar veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn, kan dat soms een echte uitdaging zijn. Wij zijn trots als onze oplossingen jou inspireren om bij te dragen aan een mooiere, veiligere, toegankelijkere en duurzamere wereld.

knowledge

Productieproces panelen en roosters

Metaal dient als basis voor ons uitgebreide assortiment aan constructiepanelen en roosters. Met twee eigen productielocaties kunnen wij een constante ...

Bekijk dit kennisartikel
knowledge

Materialen van onze panelen

Er zijn verschillende materialen waar wij gebruik van maken om onze panelen en roosters te produceren. Om ervoor te zorgen dat je het juiste materiaal...

Bekijk dit kennisartikel
inspiration

Zonwering

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in zonwering wanneer je kijkt naar de verschillende soorten systemen, materialen en andere elementen. In hout, a...

Bekijk dit kennisartikel

Creëren van samen-werkingen

Door nauw met jou samen te werken weten wij wat je echt belangrijk vindt. Onze experts maken het verschil door met hun kennis en behulpzaamheid jou te adviseren over de juiste metalen oplossingen voor jouw project.

Contact & Service

Je vraag stellen? Wij staan klaar om jou te helpen!