Onze nieuwe Perfo lijn

Staco perforaded panels 3.jpg
Perfo lijn
Staco perforaded panels 5.jpg

De gloednieuwe Perfo-machine AP3 is nu volledig operationeel bij Staco Nederland in Reuver. Met deze nieuwe machine kan een hoge mate van precisie en efficiëntie worden bereikt dankzij de nieuwe volautomatische zetbank en buigcel. 

Producten worden nauwkeurig genest op een standaardband van 1000 mm breed. Voor bepaalde producten kunnen montageplaten direct in de buitencontouren worden meegenomen, waardoor ze gelijktijdig kunnen worden meegebogen en vervolgens aan de gezette zijde worden afgelast.

De zetbank heeft een indrukwekkende maximale capaciteit van 2000 mm, en voor langere producten maken we gebruik van een externe zetbank met een maximaal bereik tot 3000 mm. 

Perfo brochure NL.png

Ontdek de mogelijkheden.

Geperforeerde panelen, ook bekend als perfoplanken en treden, zijn producten die inzetbaar zijn voor een breed scala aan toepassingen. Ze worden vaak gebruikt voor trappen, toegangsplatforms, looppaden, overstapjes en scheidingswanden. 

De panelen zijn vervaardigd uit verschillende soorten staal, aluminium of RVS-spiralen. Deze zijn verkrijgbaar in standaardmaten of op maat gemaakt. Door de panelen te vouwen, krijgen ze extra stevigheid. Hierdoor zijn ze breed inzetbaar en geschikt voor diverse situaties.

Bent u geïnteresseerd in geperforeerde panelen voor uw project? Neem dan alvast een kijkje in onze nieuwe brochure. Bekijk ook ons aanbod perfo producten en krijg een impressie over ons uitgebreide assortiment.

Download de brochure

Bekijk onze perfo producten

Meer informatie. 

Onze geperforeerde panelen en traptreden onderscheiden zich door hun hoogwaardige antislip- en drainage-eigenschappen, die zorgen voor een veilige werkplek in elke omgeving. Maak kennis met de mogelijkheden en kies zo de juiste perforatie voor de juiste toepassing.

Contact & service

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze sales afdeling voor passend advies.

Inspiring 
innovation.

Om duurzaam te blijven, heeft de wereld vandaag de dag meer dan ooit behoefte aan innovatie. In sectoren waar veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid cruciaal zijn, kan dit een grote uitdaging vormen. Wij zijn er trots op als onze oplossingen jou inspireren om bij te dragen aan een mooiere, veiligere, toegankelijkere en duurzamere wereld.

knowledge

Calculation Tools for Metal Gratings and Panels

At Staco, we are proud of our innovative online calculation tool. Specifically designed to accurately calculate the strength and stiffness of metal gr...

Bekijk dit kennisartikel
knowledge

Productieproces panelen en roosters

Metaal dient als basis voor ons uitgebreide assortiment aan constructiepanelen en roosters. Met twee eigen productielocaties kunnen wij een constante ...

Bekijk dit kennisartikel
knowledge

Materialen van onze panelen

Er zijn verschillende materialen waar wij gebruik van maken om onze panelen en roosters te produceren. Om ervoor te zorgen dat je het juiste materiaal...

Bekijk dit kennisartikel
inspiration

Zonwering

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in zonwering wanneer je kijkt naar de verschillende soorten systemen, materialen en andere elementen. In hout, a...

Bekijk dit kennisartikel
Inspire