Projecten die we samen gecreëerd hebben

Hieronder vindt u een overzicht van onze projecten. Gerangschikt per paneelcategorie, producttoepassing of in welke sector.

Staco-Möbius-Tower-Gratings-2.png
Projecten
Filter projecten:
Zoek een specifiek project:

Belfort Mons

Het belfort van Mons staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en dwingt als enige barokke belfort in België respect af. Tijdens de renovatie van dit monument werd een gigantische trapconstructie opgebouwd in de toren. Deze bestaat uit meer dan 300 geperforeerde Staco wenteltreden.

Ontdek meer

Coentunnel

De aanleg van de Tweede Coentunnel, de verbreding van de A8 en de A10 West en de aanleg van een nieuwe snelweg brengen ruimte op de weg in de omgeving van Amsterdam. Wij mochten een mooi aandeel leveren aan de zonwering voor deze Tweede Coentunnel met onze lamellenroosters. Deze zorgen voor een goede lichtinval bij het in- en uitrijden van de tunnel, wat de verkeersveiligheid voor de automobilisten op de A8 bij Amsterdam bevordert.

Ontdek meer

Cuyperspassage

De Cuyperspassage loopt onder het Centraal Station Amsterdam en verbindt de noordelijke IJ-zijde met het Stationsplein aan de zuidzijde van het station. De 15.000 voetgangers en fietsers die dagelijks passeren bewonderen hier aan een van de zijdes een strakke wand met Staco roosters in RVS 316.

Ontdek meer

De Waalse Krook

In het centrum van Gent is een markant gebouw geheten ‘Waalse Krook’ verrezen. Dit project bevat verschillende onderdelen voor diverse doeleinden en omliggende pleinen en tuinen. Op deze innovatieve plek zijn organisaties gevestigd die samen tot doel hebben diensten te leveren en onderzoek uit te voeren rondom informatietechnologie en media. Om een mooie koppeling tussen de diverse elementen en gebouwen te vormen, leverden wij 2.000 m² verzinkte kartonnageroosters.

Ontdek meer

Hoekse Lijn

Het openbaar vervoer in de regio Rotterdam en Den Haag heeft een grote make over gekregen. Het spoortracé tussen Schiedam en Hoek van Holland is volledig omgebouwd naar een metrolijn. Door de koppeling met het Rotterdamse metronet wordt het hart van Rotterdam verbonden met het strand van Hoek van Holland. Wij mochten stalen afscheiding-persroosters voor de transparante wanden en vlonderroosters met Cumaru hout voor de hellingbanen leveren.

Ontdek meer

Sportpaviljoen Fletiomare-Oost

Niet alleen de bevolking, maar ook de vraag naar sportfaciliteiten neemt steeds meer toe in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht. Met sportpaviljoen Fleitomare-Oost is er een nieuw sportcomplex gerealiseerd om aan deze groeiende vraag te voldoen. De voetbalvereniging PVCV, de handbalvereniging HV Leidsche Rijn en de korfbalvereniging Fiduca sporten sinds vrijdag 29 september 2017 onder één dak. Wij mochten bijdragen aan de bovenbouw door het mooiste strekmetaal te leveren.

Ontdek meer

Little C

De wijk Little C in Rotterdam geeft je het gevoel dat je door New York wandelt. Voor dit mooie project in Rotterdam hebben we in opdracht van Wolter Tijdink gedruklast rooster standaard en gedruklaste traptreden, thermisch verzinkt door Rotocoat, geleverd. De vijftien gebouwen kenmerken zich door de stoere baksteen, grote raampartijen, robuuste raamlijsten en opvallende stalen balkons.

Ontdek meer

Neem contact op met onze expert

Contact & Service

London Bridge Place

‘The Place’ is een zakelijke omgeving, en is prominent aanwezig in het nieuwste commerciële kwartaal van Londen. Het biedt 40.000 m² aan efficiënte, moderne kantoorruimtes, in een prestigieus gebouw van zeventien verdiepingen. Aan dit architectonische hoogstandje mochten wij bijdragen met onze roosters, die onder andere de apparatuur op het dak op een moderne manier konden verbergen.

Ontdek meer